Dorin Dumitru

Nascut la data de 14 martie 1975 in localitatea Targu-Jiu, judetul Gorj.
De la 6 ani practica gimnastica de performanta, la Targu-Jiu, sub indrumarea prof. Traian, in cadrul Clubului Scolar Sportiv din Targu-Jiu, participand la concursuri locale, regionale si nationale, obtinand numeroase premii.
Incepe antrenamentele de karate in anul 1990, sub indrumarea Prof. Nicolaie Tudor, impreuna cu alti colegi de promotie (printre care si Neagoie Horatiu-Adrian) din Liceul Militar ,,Mihai Viteazu” – Alba Iulia.

Sensei Tudor Nicolaie, unul dintre fondatorii si exponentii de baza din artele martiale romanesti si internationale, un caracter curat si puternic, intotdeauna vesel si echilibrat, in armonie cu tot ceea ce se intampla in jurul sau! La cei aproape 70 de ani ai sai, intr-o forma fizica, mentala si spirituala la cote inalte, continua sa influeneze si sa marcheze drumul atator practicanti, indiferent de stil ori varsta! Energia si personalitatea lui sunt de unice!
Sunt mandru sa fie profesorul meu!
Respect si apreciere, Sensei Nicu!
Osu no seishin! Sursa: Neagoie Horatiu-Adrian, 01.12.2016.
In aceeasi perioada desfasoara antrenamente de gimnastica, participand la concursurile aplicativ-militare, organizate intre liceele militare.
Continua antrenamentele de karate kyokushin in perioada studiilor universitare din Sibiu, sub indrumarea lui Shihan Bradu Gheorghe, incepand cu anul 1993.
In perioada 1993-1997 a participat la Seminarii si Stagii Nationale si a sustinut examene de grad cu urmatorii maestri: Thomas Flynn 5 Dan, Shihan Gheorghe Bradu 5 Dan, Shidoshi Ilie Botos 3 Dan, Shizuya Sato-10 Dan, etc.
In anul 2012 a devenit instructor, sub indrumarea lui Shihan Horatiu-Adrian Neagoie -7 Dan.
Din anul 2013 este instructor in cadrul C.S. Karate Kyokushinkai Targu-Jiu, din cadrul Federatiei de Kyokushinkai Traditional din Romania. Gradul actual: Sensei, centura neagra- 3 DAN.