Cotizații de la 1 septembrie 2023

Cotizație lunara: 150 lei/lună/persoana
Acces la 8-12 ședințe pe lună, în grupa în care sunteți repartizat.
– Reducere 50 lei, în luna aniversara*
– Reducere 50 lei/ în fiecare luna, pentru fiecare membru de familie care participa la antrenamente**

Explicatii:
*Reducerea pentru ziua de naștere
Practicanții de karate, care sărbătoresc ziua de naștere, vor beneficia de o reducere de 50 lei la tariful lunar al abonamentului, în luna aniversară.

**Reducerea pentru membrii familiei
Pentru membrii din aceeași familie (părinți, frați și surori), oferim o reducere de 50 lei la tariful lunar al abonamentului, pentru fiecare membru suplimentar înregistrat în cadrul familiei.

Recomandam plata în cont.
Cine nu are posibilitatea sa vireze în contul asociatiei, va plati numerar, direct la instructor.

Reducerile aplicate nu se cumuleaza.

Cotizatia se achita in primele 10 zile ale lunii, pentru luna in curs si nu se fractioneaza!

CLUBUL OFERĂ:

  • PENTRU NIVELUL ÎNCEPĂTOR: 8-12 antrenamente/ lună, 60 minute/ antrenament ;
  • PENTRU NIVELUL INTERMEDIAR/ AVANSAT: 8-12 antrenamente/ lună , 90 minute/ antrenament .

Se poate opta si pentru plata pe antrenament, în valoare de 20 lei/ședinta/ persoana. Se achita pe loc sau pana la urmatoarea sedinta de antrenament.

Plata se poate face direct in contul As. C.S. CLUB SPORTIV KARATE KYOKUSHINKAI TARGU-JIU, deschis la BANCA TRANSILVANIA, IBAN RO38BTRLRONCRT0203837101.

cu mentiunea: Cotizatie membru, luna X, nume , prenume

Precizări suplimentare:

  • Noii veniți beneficiază de o ședință de antrenament gratuit. Dacă intenția de înscriere survine înainte de 25 ale lunii, se achită cotizația și pentru luna respectivă. Altfel, se plătește doar pentru luna următoare.
  • Este obligatoriu ca, după trei luni de absență neanunțată, să se completeze o nouă cerere de înscriere. Aprobarea unei noi cereri de înscriere se discută de la caz la caz și este condiționată de plata integrală a cotizației pentru perioada de absență.

Cine doreste sa aplice pentru examenul de grad kyu, este obligatoriu sa cumuleze un minim de 40 de prezente consecutive la antrenamente, fără întrerupere, si sa achite cotizatiile catre club sau federație. Cine absenteaza mai mult de 3 luni, nejustificat, nu mai poate aplica pentru examenul de grad kyu in anul respectiv.

ALTE CHELTUIELI ÎN DOJO (costuri suplimentare):

  • Este necesar un costum de karate kyokushin specific – karate gi, cu simbolul kanji/ karate kyokushinkai stilizat/brodat pe partea stanga a hainei, in piept (în prima lună de antrenamente se poate folosi un echipament sportiv); acesta se poate achizitiona prin grija clubului.
  • Pentru copiii care participă la competiții de kumite sunt necesare protecții pentru cap, mâini, picioare (tibii) și piept- o parte din acestea pot fi asigurate de catre club;
  • Înscrierea în competiții naționale sau internaționale este condiționată de achitarea unor cotizatii pentru participare, fără a fi luate în calcul cheltuielile legate de transport, cazare si masă (dacă nu există sponsorizări);
  • Participarea  la seminarii, stagii& cantonamente de pregătire cu maeștri naționali sau internaționali este condiționată de achitarea unor cotizatii, care acopera toate cheltuielile, care sunt stabilite de federație (Federația de Kyukushinkai Tradițional din Romania). De regulă, acestea sunt modice și seminariile preced examenele de grad, fiind planificate în aceleași perioade de timp cu acestea.
  • Participarea la examen pentru grad este condiționată de achitarea unor cotizatii pentru examinare, care sunt stabilite de federație.
  • Legitimarea sportivilor este obligatorie. Pentru a fi legitimat ( sau pentru a obţine un pasaport sportiv –Kyopass/ Budopass) este necesară achitarea unei cotizatii de 90 lei. Costul pasaportului sportiv se achita o singura data, de regula, la inscriere, iar in aceasta suma intra si cotizatia din primul an. Incepand din al doilea an, cotizatia anuala este de 60 de lei, platibila pana la data de 01 martie.

Nota: la examenul de grad kyu este necesar ca pasaportul sportiv să fie prezentat comisiei de examinare.