//karatetargujiu.ro/wp-content/uploads/2018/02/Grupa-Avansati-si-adulti-1.jpg

GRUPA AVANSATI

Grupa este pentru copii si juniori, cu cel putin 18-24 luni de pregatire consistenta, centuri de la culoarea galbena in sus, cu varsta intre 12 si 17 ani.

Sedinta de antrenament dureaza 1 ora și 1/2 și este predata de 3 ori pe săptămână.

Concentrarea suplimentară se adauga la aspectele mentale ale karate, precum și perfectionarea spiritului de disciplina și a autocontrolului.

Vom continua concentrându-se pe un echilibru de putere și flexibilitate pentru organismele lor de crestere.
Grupa Adulti este proiectata pentru barbați cat si pentru femei, interesati în dezvoltarea mintii si a corpului, indiferent de vârsta.
De regula, adultii formeaza o grupa comuna cu grupa de copii si juniori.

Pentru a se potrivi nevoilor practicantilor adulți, noi oferim un program cuprinzător de formare care include auto-aparare, participarea opțională în arena competitivă (turnee) și curs de formare în vederea obtinerii centurii de culoare neagra.

Elevii se vor antrena în funcție de abilitățile lor într-un mediu pozitiv și încurajator, care le permite să se dezvolte în ritmul lor propriu. Instructorii nostri sunt cu tine la fiecare pas din drum, deoarece vor demonstra tehnici care vă vor ajuta să va dezvoltati la maxim potențialul.

Antrenamentele dureaza 1 ora și 1/2 și sunt planificate de 3 ori pe săptămână.

Lucram la îmbunatatirea sistemului cardiovascular, prin exercitii fizice care ajuta organismul dumneavoastră să devină mai ferm, tonifiat si flexibil. Veți câștiga încrederea și veti învața noi abilități, cum ar fi auto-apărarea, care va avea un impact pozitiv asupra vietii tale de zi cu zi. Va veti simti bine din punct de vedere fizic și mental, iar capacitatea de a face față provocărilor vieții de zi cu zi se va îmbunătăți.